Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bandırma’da Yangın!

ASAYİŞ 09.12.2022 - 20:17, Güncelleme: 09.12.2022 - 20:17
 

Bandırma’da Yangın!

Bandırma Ayyıldız Mahallesi'nde bulunan "Eski Askeriye" bölgesinde yangın çıktı.
Bandırma Ayyıldız Mahallesi'nde bulunan "Eski Askeriye" bölgesinde yangın çıktı. Dumanı ve alevleri gören vatandaşlar itfaiye ekiplerini arayarak ihbarda bulundu. Bölgeye gelen ekiplerin müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürüldü. Soğutma çalışmalarının ardından polis ekipleri ile itfaiye ekipleri yangının çıkış nedeni için araştırma yaptı. Bölgede piknik yapan kimsenin olmadığı, sigara izmaritinden yangının çıkmış olma ihtimali üzerinde duruluyor. Yangının kesin çıkış sebebinin araştırılması için soruşturma başlatıldı.
Bandırma Ayyıldız Mahallesi'nde bulunan "Eski Askeriye" bölgesinde yangın çıktı.

Bandırma Ayyıldız Mahallesi'nde bulunan "Eski Askeriye" bölgesinde yangın çıktı.

Dumanı ve alevleri gören vatandaşlar itfaiye ekiplerini arayarak ihbarda bulundu. Bölgeye gelen ekiplerin müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürüldü. Soğutma çalışmalarının ardından polis ekipleri ile itfaiye ekipleri yangının çıkış nedeni için araştırma yaptı. Bölgede piknik yapan kimsenin olmadığı, sigara izmaritinden yangının çıkmış olma ihtimali üzerinde duruluyor. Yangının kesin çıkış sebebinin araştırılması için soruşturma başlatıldı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.