Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bandırma'da trafik kazası: 1 yaralı

DİĞER 30.04.2023 - 16:04, Güncelleme: 30.04.2023 - 16:04
 

Bandırma'da trafik kazası: 1 yaralı

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Atatürk Bulvarı'nda trafik kazasında 1 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Bandırma Paşabayır Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda 34 NT 0876 plakalı otomobil sürücüsü Ercan K. (48), ara yoldan çıkarak Erdek istikametine doğru seyir halinde olan 10 CCC 12 plakalı otomobil sürücüsü İbrahim Ö.'ye (44) çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç sürüklenerek yan yattı ve sürücü İbrahim Ö. araç içerisinde yaralandı. Araçtan çevredekilerin yardımıyla çıkan sürücü belinden yaralandı ve 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Ambulansla Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Atatürk Bulvarı'nda trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Bandırma Paşabayır Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda 34 NT 0876 plakalı otomobil sürücüsü Ercan K. (48), ara yoldan çıkarak Erdek istikametine doğru seyir halinde olan 10 CCC 12 plakalı otomobil sürücüsü İbrahim Ö.'ye (44) çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç sürüklenerek yan yattı ve sürücü İbrahim Ö. araç içerisinde yaralandı. Araçtan çevredekilerin yardımıyla çıkan sürücü belinden yaralandı ve 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Ambulansla Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.