Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bandırma’da sis etkili oldu

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.11.2022 - 13:18, Güncelleme: 02.11.2022 - 10:13
 

Bandırma’da sis etkili oldu

Bandırma’da sis etkili oldu
Balıkesir’in Bandırma ilçesinde bu sabah sis nedeniyle göz gözü görmedi. Sis nedeniyle trafikte görüş mesafesi düştü. Limanda, yük boşaltma çalışmalarında aksaklıklar yaşanıyor.Bandırma’da sabah saatlerinde yoğun sis etkili oldu. Sis nedeniyle trafikte sürücülerin görüş mesafeleri düştü. Bazı araçlar sis nedeniyle farlarını yakarak ilerlerken, şehrin bazı noktalarında trafik yoğunlaştı. Yetkililer özellikle sabah saatlerinde trafikte araç sürücülerinin muhtemel kazalara neden olmaması için dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunurken, sisli havanın Bandırma ve çevresinde üç gün daha etkili olacağını belirtti. Öğle saatlerine kadar sisin kalkması bekleniyor.
Bandırma’da sis etkili oldu
Balıkesir’in Bandırma ilçesinde bu sabah sis nedeniyle göz gözü görmedi. Sis nedeniyle trafikte görüş mesafesi düştü. Limanda, yük boşaltma çalışmalarında aksaklıklar yaşanıyor.
Bandırma’da sabah saatlerinde yoğun sis etkili oldu. Sis nedeniyle trafikte sürücülerin görüş mesafeleri düştü. Bazı araçlar sis nedeniyle farlarını yakarak ilerlerken, şehrin bazı noktalarında trafik yoğunlaştı. Yetkililer özellikle sabah saatlerinde trafikte araç sürücülerinin muhtemel kazalara neden olmaması için dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunurken, sisli havanın Bandırma ve çevresinde üç gün daha etkili olacağını belirtti. Öğle saatlerine kadar sisin kalkması bekleniyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.