Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bandırma’da silahlı kavgada 1 kişi yaralandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.11.2022 - 13:17, Güncelleme: 02.11.2022 - 11:13
 

Bandırma’da silahlı kavgada 1 kişi yaralandı

Bandırma’da silahlı kavgada 1 kişi yaralandı
Balıkesir’in Bandırma ilçesinde sözlü tartışmayla başlayan kavga sonucunda bir kişi silah ile yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Bandırma 17 Eylül mahallesinde boşandığı eski eşinin kardeşi olan M.D.’nin iş yerine konuşmak için giden G.K. sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada M.D. üzerinde bulunan silahla eski eniştesi olan G.K.’ya rastgele beş el ateş etti. Açılan ateş sonrasında bacağından yaralanan G.K. çevredeki vatandaşların ihbarı sonucunda 112 Acil Sağlık Ekipleri olay yerine gelerek yaralıya ilk müdahaleyi yaptı. Yaralı G.K. Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. M.D. ateş ettiği silah ile birlikte Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.
Bandırma’da silahlı kavgada 1 kişi yaralandı
Balıkesir’in Bandırma ilçesinde sözlü tartışmayla başlayan kavga sonucunda bir kişi silah ile yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Bandırma 17 Eylül mahallesinde boşandığı eski eşinin kardeşi olan M.D.’nin iş yerine konuşmak için giden G.K. sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada M.D. üzerinde bulunan silahla eski eniştesi olan G.K.’ya rastgele beş el ateş etti. Açılan ateş sonrasında bacağından yaralanan G.K. çevredeki vatandaşların ihbarı sonucunda 112 Acil Sağlık Ekipleri olay yerine gelerek yaralıya ilk müdahaleyi yaptı. Yaralı G.K. Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. M.D. ateş ettiği silah ile birlikte Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.