Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bandırma'da önce fener alayı sonra konser

KÜLTÜR 20.05.2023 - 13:31, Güncelleme: 20.05.2023 - 13:31
 

Bandırma'da önce fener alayı sonra konser

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Belediye Başkanlığı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında fener alayı ve konser düzenledi.
Bandırma Ordu Caddesi'nden başlayıp Cumhuriyet Meydanı'nda son bulan fener alayı kortejine binlerce vatandaş katıldı. Kortejde 100 metre uzunluğunda dev Türk bayrağı açıldı. Fener alayından sonra Cumhuriyet Meydanı'nda muhteşem bir konser düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı'nda "İkiye On Kala" konserine yaklaşık 20 bin kişi katıldı. Çoğunluk olarak gençlerin katıldığı konserde meydanı adeta inleten İkiye On Kala, sevilen eserlerini ardı ardına seslendirdi. Gençlere hitap eden Belediye Başkanı Tolga Tosun, Bandırma'yı çok sevdiğini ve Kurtuluş Savaşı'nda önemli yere sahip olan Bandırma'dan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını minnetle andıklarını söyledi.
Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Belediye Başkanlığı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında fener alayı ve konser düzenledi.

Bandırma Ordu Caddesi'nden başlayıp Cumhuriyet Meydanı'nda son bulan fener alayı kortejine binlerce vatandaş katıldı. Kortejde 100 metre uzunluğunda dev Türk bayrağı açıldı. Fener alayından sonra Cumhuriyet Meydanı'nda muhteşem bir konser düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı'nda "İkiye On Kala" konserine yaklaşık 20 bin kişi katıldı.
Çoğunluk olarak gençlerin katıldığı konserde meydanı adeta inleten İkiye On Kala, sevilen eserlerini ardı ardına seslendirdi.
Gençlere hitap eden Belediye Başkanı Tolga Tosun, Bandırma'yı çok sevdiğini ve Kurtuluş Savaşı'nda önemli yere sahip olan Bandırma'dan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını minnetle andıklarını söyledi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.