Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bandırma’da 1 Mayıs Coşkusu

SPOR 01.05.2023 - 16:30, Güncelleme: 01.05.2023 - 16:30
 

Bandırma’da 1 Mayıs Coşkusu

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde 1 Mayıs İşçi Bayramı, coşkulu bir şekilde kutlandı.
Resmi tatil olarak ilan edilen 1 Mayıs İşçi Bayramı sebebiyle, ilçede gerçekleştirilen kutlamalarda işçilerden oluşan gruplar, İstanbul Deniz Otobüsü (İDO) iskelesi önünde toplanarak, atılan sloganlar ile Cumhuriyet Caddesi üzerinden yürüyüş gerçekleşti. Saat 13.00'de başlayan yürüyüşte, geniş güvenlik önlemleri altında Cumhuriyet Meydanı’na sloganlar eşliğinde ve ellerindeki pankartlar eşiğinde yürüdüler. Grupların meydandaki yerlerini almalarından sonra, saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı, Bandırma Emek Platformu Dönem Sözcüsü ve Petrol İş Sendikası Bandırma Şube Başkanı Tuncay Topuz yaptı. Konuşmaların ardından toplanan işçiler, söylenen türküler eşliğinde halay çektikten sonra olaysız bir şekilde dağıldılar. Bandırma Belediye Başkanı Av Tolga Tosun, bazı siyasi parti ve sendika başkanları, bazı sivil toplum örgütlerini temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde 1 Mayıs İşçi Bayramı, coşkulu bir şekilde kutlandı.

Resmi tatil olarak ilan edilen 1 Mayıs İşçi Bayramı sebebiyle, ilçede gerçekleştirilen kutlamalarda işçilerden oluşan gruplar, İstanbul Deniz Otobüsü (İDO) iskelesi önünde toplanarak, atılan sloganlar ile Cumhuriyet Caddesi üzerinden yürüyüş gerçekleşti. Saat 13.00'de başlayan yürüyüşte, geniş güvenlik önlemleri altında Cumhuriyet Meydanı’na sloganlar eşliğinde ve ellerindeki pankartlar eşiğinde yürüdüler. Grupların meydandaki yerlerini almalarından sonra, saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı, Bandırma Emek Platformu Dönem Sözcüsü ve Petrol İş Sendikası Bandırma Şube Başkanı Tuncay Topuz yaptı.
Konuşmaların ardından toplanan işçiler, söylenen türküler eşliğinde halay çektikten sonra olaysız bir şekilde dağıldılar. Bandırma Belediye Başkanı Av Tolga Tosun, bazı siyasi parti ve sendika başkanları, bazı sivil toplum örgütlerini temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.