Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BANDIRMA EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİNDE BİR İLK

SAĞLIK 06.10.2022 - 18:21, Güncelleme: 06.10.2022 - 18:21
 

BANDIRMA EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİNDE BİR İLK

BANDIRMA EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİNDE BİR İLK
71 yaşındaki hastaya daha önce geçirdiği kapalı prostat ameliyatı sonrası (TUR-Prostatektomi) oluşan idrar kanalı darlığına yönelik defalarca kanal açılması işlemine rağmen darlıkları sürekli tekrarlandığından, Üroloji Polikliniğine idrar yapma zorluğu ile başvurdu. Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aykut BAŞER tarafından muayenesi yapıldıktan sonra ülkemizde deneyimli ve sayılı merkezlerde uygulanan Üretroplasti (Endoskopik tedaviler için uygun olmayan, ya da iki kez endoskopik tedavi yapılmasına rağmen darlığı nüks eden hastalarda uygulanan ameliyat) ameliyatına karar verildi. Hastanın idrar kanalında var olan 15 cm'lik darlığı, ağız içinden alınan doku ile sağlıklı bir idrar yolu kanalı oluşturuldu. Bandırma Eğitim Araştırma Hastanesinde ilk kez gerçekleştirilen bu operasyon ile ilgili olarak, Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aykut BAŞER ve ekibi ameliyatı başarıyla gerçekleştirdi. Eğitim Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim. Üyesi Muzaffer ŞENVELİ, “Öğr. Üyesi Doç. Dr. Aykut BAŞER ve ekibini kutladı. Ameliyat edilen Hastamıza Allahtan şifa diliyorum” dedi.  
BANDIRMA EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİNDE BİR İLK

71 yaşındaki hastaya daha önce geçirdiği kapalı prostat ameliyatı sonrası (TUR-Prostatektomi) oluşan idrar kanalı darlığına yönelik defalarca kanal açılması işlemine rağmen darlıkları sürekli tekrarlandığından, Üroloji Polikliniğine idrar yapma zorluğu ile başvurdu. Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aykut BAŞER tarafından muayenesi yapıldıktan sonra ülkemizde deneyimli ve sayılı merkezlerde uygulanan Üretroplasti (Endoskopik tedaviler için uygun olmayan, ya da iki kez endoskopik tedavi yapılmasına rağmen darlığı nüks eden hastalarda uygulanan ameliyat) ameliyatına karar verildi.

Hastanın idrar kanalında var olan 15 cm'lik darlığı, ağız içinden alınan doku ile sağlıklı bir idrar yolu kanalı oluşturuldu.

Bandırma Eğitim Araştırma Hastanesinde ilk kez gerçekleştirilen bu operasyon ile ilgili olarak, Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aykut BAŞER ve ekibi ameliyatı başarıyla gerçekleştirdi. Eğitim Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim. Üyesi Muzaffer ŞENVELİ, “Öğr. Üyesi Doç. Dr. Aykut BAŞER ve ekibini kutladı. Ameliyat edilen Hastamıza Allahtan şifa diliyorum” dedi.

 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.