Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Balıkesir’e 3 Yeni Mavi Bayrak

TURİZM 12.06.2022 - 16:10, Güncelleme: 03.09.2022 - 15:52
 

Balıkesir’e 3 Yeni Mavi Bayrak

Türkiye’de mavi bayrak sahibi ilk kamu tesisi olmaya hak kazanan Ayvalık Vilayetler Evi Otelinin Bayrağı göndere çekildi.
Balıkesir Valiliği öncülüğünde yapılan çalışmalarla Mavi Bayraklı plaj sayısı her geçen yıl artıyor. 2022 yılında 3 plajıyla mavi bayrak kazanan Balıkesir, turizmde her geçen gün gücünü arttırıyor. Vali Hasan Şıldak ve Türkiye Çevre Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Abdülkadir Ateş tarafından Vilayetler Birliği Genel Sekreteri İsmail Sündük'e Mavi Bayrak Sertifikasının takdim edildiği törende konuşan Vali Şıldak, mavi bayrağın çevre değerlerine saygının tescil edildiği bir sembol olduğunu vurguladı. Şıldak, "Dünyada 80 ülkede verilen, ülkemizde de 90'lı yıllardan itibaren Türkiye Çevre Eğitim Vakfı çatısı altında șekillenen bu süreç ciddi bir gayret istiyor. Bu hamleleri yapmak için hazırlık gerekiyor. Yürüttüğümüz çalışmalarla birini daha kazandırmış olduğumuz mavi bayrağı bugün teslim edeceğiz. Ayvalık Vilayetler Evi, kamuya ait bir tesis olarak mavi bayrak alan Türkiye'deki ilk tesis oldu. Türkiye'de ilk ve tek olmasıyla övünüyoruz. İşletme Müdürümüz ve ekibini şartları kısa sürede tamamlayarak bayrağı göndere çekmeye hak kazandırdıkları için tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.
Türkiye’de mavi bayrak sahibi ilk kamu tesisi olmaya hak kazanan Ayvalık Vilayetler Evi Otelinin Bayrağı göndere çekildi.

Balıkesir Valiliği öncülüğünde yapılan çalışmalarla Mavi Bayraklı plaj sayısı her geçen yıl artıyor. 2022 yılında 3 plajıyla mavi bayrak kazanan Balıkesir, turizmde her geçen gün gücünü arttırıyor.

Vali Hasan Şıldak ve Türkiye Çevre Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Abdülkadir Ateş tarafından Vilayetler Birliği Genel Sekreteri İsmail Sündük'e Mavi Bayrak Sertifikasının takdim edildiği törende konuşan Vali Şıldak, mavi bayrağın çevre değerlerine saygının tescil edildiği bir sembol olduğunu vurguladı. Şıldak, "Dünyada 80 ülkede verilen, ülkemizde de 90'lı yıllardan itibaren Türkiye Çevre Eğitim Vakfı çatısı altında șekillenen bu süreç ciddi bir gayret istiyor. Bu hamleleri yapmak için hazırlık gerekiyor. Yürüttüğümüz çalışmalarla birini daha kazandırmış olduğumuz mavi bayrağı bugün teslim edeceğiz. Ayvalık Vilayetler Evi, kamuya ait bir tesis olarak mavi bayrak alan Türkiye'deki ilk tesis oldu. Türkiye'de ilk ve tek olmasıyla övünüyoruz. İşletme Müdürümüz ve ekibini şartları kısa sürede tamamlayarak bayrağı göndere çekmeye hak kazandırdıkları için tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.