Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Balıkesir'de sandığa ilk gidenler yaşlılar oldu

DÜNYA 14.05.2023 - 11:50, Güncelleme: 14.05.2023 - 11:50
 

Balıkesir'de sandığa ilk gidenler yaşlılar oldu

Balıkesir'de Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oy verme işlemi başladı. Balıkesir'de her seçimde olduğu gibi sandığın ilk müdavimleri yaşlılar oldu.
Balıkesir'de cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimi için oy verme işlemi başladı. Tüm Türkiye sabah 08.00 itibarı ile sandık başına giderken, Balıkesir'de de sandığın ilk müdavimleri yaşlılar oldu. Altıeylül Ortaokulu'nda oy verme saatinin ilk dakikalarında oy kullanan vatandaşlar memleket için hayırlı olsun temennisinde bulundu. Sandık başına giden vatandaşlara sandık görevlileri tarafından bilgilendirme yapılırken, oy kullanan vatandaşlar zarflarını şeffaf sandıklara attı. Emekli Öğretmen Meral Kanber, oy verme işlemi sonrasında "Kalabalık olmadan gelip oyumu kullanmak istedim. Emekli öğretmenim. Memleket için hayırlı olsun" dedi. Oy verme işlemi sürüyor.
Balıkesir'de Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oy verme işlemi başladı. Balıkesir'de her seçimde olduğu gibi sandığın ilk müdavimleri yaşlılar oldu.

Balıkesir'de cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimi için oy verme işlemi başladı. Tüm Türkiye sabah 08.00 itibarı ile sandık başına giderken, Balıkesir'de de sandığın ilk müdavimleri yaşlılar oldu. Altıeylül Ortaokulu'nda oy verme saatinin ilk dakikalarında oy kullanan vatandaşlar memleket için hayırlı olsun temennisinde bulundu. Sandık başına giden vatandaşlara sandık görevlileri tarafından bilgilendirme yapılırken, oy kullanan vatandaşlar zarflarını şeffaf sandıklara attı. Emekli Öğretmen Meral Kanber, oy verme işlemi sonrasında "Kalabalık olmadan gelip oyumu kullanmak istedim. Emekli öğretmenim. Memleket için hayırlı olsun" dedi.
Oy verme işlemi sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.