Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Balıkesir'de şampiyonluk coşkusu

SPOR 31.05.2023 - 12:36, Güncelleme: 31.05.2023 - 12:36
 

Balıkesir'de şampiyonluk coşkusu

Süper Lig'in 36. haftasında Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Ankaragücü'nü 4-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti. Maçın bitimiyle Balıkesir'de yaşayan sarı-kırmızılı taraftarlar kutlama yaptı.
Sarı-kırmızılılar, Süper Lig'de 23. kez zafere ulaştı. Türkiye genelinde şampiyonluk kutlamaları kameralara yansıdı. Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında deplasmanda Ankaragücü'nü 4-1 mağlup eden Galatasaray, bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Sarı-kırmızılı taraftarlar da sokaklara çıkıp kutlamalar yaptı. Balıkesir ve ilçelerinde de şampiyonluk kutlamaları yapıldı. Ellerinde Türk bayrağı ve Galatasaray bayrağı alan taraftarlar, meşaleler yakıp, tezahüratlar yaptı ve araç konvoyu oluşturdu. Bandırma Cumhuriyet Meydanında toplanan taraflar meşaleler yaktılar, bir süre sonra taraflarla araçlarıyla konvoy yaptılar kutlamalar araçlarla devam etti. Sındırgı'da vatandaşlar havai fişeklerle şampiyonluk kutladı. İl merkezinde ise vatandaşlar 'Şampiyon' tezahüratlarında bulundu.
Süper Lig'in 36. haftasında Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Ankaragücü'nü 4-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti. Maçın bitimiyle Balıkesir'de yaşayan sarı-kırmızılı taraftarlar kutlama yaptı.

Sarı-kırmızılılar, Süper Lig'de 23. kez zafere ulaştı. Türkiye genelinde şampiyonluk kutlamaları kameralara yansıdı. Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında deplasmanda Ankaragücü'nü 4-1 mağlup eden Galatasaray, bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Sarı-kırmızılı taraftarlar da sokaklara çıkıp kutlamalar yaptı. Balıkesir ve ilçelerinde de şampiyonluk kutlamaları yapıldı. Ellerinde Türk bayrağı ve Galatasaray bayrağı alan taraftarlar, meşaleler yakıp, tezahüratlar yaptı ve araç konvoyu oluşturdu. Bandırma Cumhuriyet Meydanında toplanan taraflar meşaleler yaktılar, bir süre sonra taraflarla araçlarıyla konvoy yaptılar kutlamalar araçlarla devam etti.
Sındırgı'da vatandaşlar havai fişeklerle şampiyonluk kutladı. İl merkezinde ise vatandaşlar 'Şampiyon' tezahüratlarında bulundu.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.