Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Balıkesir'de ilk teravih namazı kılındı

DÜNYA 23.03.2023 - 18:07, Güncelleme: 23.03.2023 - 18:07
 

Balıkesir'de ilk teravih namazı kılındı

Balıkesir'de ilk teravih namazı kılındı
Balıkesir'de Ramazan ayının gelmesi ile ilk teravih namazı kılındı. Balıkesir'in simgesi Zağnos Paşa Camii'nde yüzlerce kişi teravih namazını kıldı. Ramazan ayının ilk gününde eller dua için semaya açıldı. Teravih namazını kılmak isteyen kadın, erkek, genç, yaşlı ve çocuklar camilere akın etti. Akşam saatlerinden itibaren camiyi doldurmaya başlayan vatandaşlar manevi atmosferi yaşadı.
Balıkesir'de ilk teravih namazı kılındı

Balıkesir'de Ramazan ayının gelmesi ile ilk teravih namazı kılındı.


Balıkesir'in simgesi Zağnos Paşa Camii'nde yüzlerce kişi teravih namazını kıldı. Ramazan ayının ilk gününde eller dua için semaya açıldı. Teravih namazını kılmak isteyen kadın, erkek, genç, yaşlı ve çocuklar camilere akın etti. Akşam saatlerinden itibaren camiyi doldurmaya başlayan vatandaşlar manevi atmosferi yaşadı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.