Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BALIKESİRDE FENER ALAYI!

GÜNDEM 31.08.2022 - 02:10, Güncelleme: 05.09.2022 - 21:49
 

BALIKESİRDE FENER ALAYI!

(CHP) Cumhuriyet Halk Partisi’nin düzenlemiş olduğu ve İYİ Parti’nin de katılım sağladığı, Fener Alayı, Balıkesir Ali Hikmet Paşa Meydanından Kuva-i Milliye Meydanına doğru gerçekleşti.
Balıkesir Ali Hikmet Paşa Meydanın da başlayan yürüyüş için toplanan halk, sağanak yağmura yakalandı. Fener Alayına katılan Balıkesir halkı, yağmura aldırış etmeden etkinliği başlattı. Ellerinde fener ve bayraklarla sloganlar eşliğinde yürüyüşlerini Kuva-i Milliye Meydanına doğru gerçekleştirdi. Kuva-i Milliye Meydanında CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı ve İYİ Parti İl Başkanı Özlem Ural konuşmalarını gerçekleştirdi.   İl Başkanı Ural, hem gündeme dikkat çekti hem de Birlik ve Beraberlik mesajı verdi.   İl Başkanı Ural konuşmasın da, “Hakkını arayan öğretmenlere çok ağır bir müdahale de bulunuldu. Hakkını arayan insanların sesini duymayan bir yapı var, Avukat, Doktor ve Sanatçılardan sonra şimdi sıra Öğretmenlere geldi.”diyerek gündeme dikkat çekti. Yağan yağmura aldırmadan gelen halk’a, yürüyüşe ve ilerlemeye devam ettiklerinden dolayı, bu azim ve iradeyle ülkenin makus kaderini birlikte değiştireceklerini ve başaracaklarını iletti.   Anıtın Işıkları Kapatıldı!   CHP İl Başkanı Serkan Sarı, konuşmasın da, “Bu Yürüyüş 1919 da 103 yıl evvel başladı. Onlar İngilizlerin gemilerine binerek kaçtılar, biz Vatanı, Toprağı ve Bayrağı korumak için Bandırma vapuruyla Samsun’a gittik. O günden bu güne 103 yıl geçti. Bu karanlık zihniyet Gazi Mustafa Kemal Atatürk anıtı’nın ışıklarını kapatarak bizi karanlığa mahkum edebileceklerini düşünüyorlar.” dedi. İl Başkanı Serkan Sarı, Öğretmenlere yapılan müdahaleyi desteklemediklerini ve karşı olduklarını belirtti. 31 Ağustos ile alakalı olarak saat 17.00 da Öğretmenler adına yürüyüş gerçekleştireceklerini ve tüm vatandaşları davet ettiğini belirtti.  
(CHP) Cumhuriyet Halk Partisi’nin düzenlemiş olduğu ve İYİ Parti’nin de katılım sağladığı, Fener Alayı, Balıkesir Ali Hikmet Paşa Meydanından Kuva-i Milliye Meydanına doğru gerçekleşti.

Balıkesir Ali Hikmet Paşa Meydanın da başlayan yürüyüş için toplanan halk, sağanak yağmura yakalandı. Fener Alayına katılan Balıkesir halkı, yağmura aldırış etmeden etkinliği başlattı. Ellerinde fener ve bayraklarla sloganlar eşliğinde yürüyüşlerini Kuva-i Milliye Meydanına doğru gerçekleştirdi.

Kuva-i Milliye Meydanında CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı ve İYİ Parti İl Başkanı Özlem Ural konuşmalarını gerçekleştirdi.

 

İl Başkanı Ural, hem gündeme dikkat çekti hem de Birlik ve Beraberlik mesajı verdi.

 

İl Başkanı Ural konuşmasın da, “Hakkını arayan öğretmenlere çok ağır bir müdahale de bulunuldu. Hakkını arayan insanların sesini duymayan bir yapı var, Avukat, Doktor ve Sanatçılardan sonra şimdi sıra Öğretmenlere geldi.”diyerek gündeme dikkat çekti.

Yağan yağmura aldırmadan gelen halk’a, yürüyüşe ve ilerlemeye devam ettiklerinden dolayı, bu azim ve iradeyle ülkenin makus kaderini birlikte değiştireceklerini ve başaracaklarını iletti.

 

Anıtın Işıkları Kapatıldı!

 

CHP İl Başkanı Serkan Sarı, konuşmasın da, “Bu Yürüyüş 1919 da 103 yıl evvel başladı. Onlar İngilizlerin gemilerine binerek kaçtılar, biz Vatanı, Toprağı ve Bayrağı korumak için Bandırma vapuruyla Samsun’a gittik. O günden bu güne 103 yıl geçti. Bu karanlık zihniyet Gazi Mustafa Kemal Atatürk anıtı’nın ışıklarını kapatarak bizi karanlığa mahkum edebileceklerini düşünüyorlar.” dedi.

İl Başkanı Serkan Sarı, Öğretmenlere yapılan müdahaleyi desteklemediklerini ve karşı olduklarını belirtti. 31 Ağustos ile alakalı olarak saat 17.00 da Öğretmenler adına yürüyüş gerçekleştireceklerini ve tüm vatandaşları davet ettiğini belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.