Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Balıkesir Üniversitesi İLAHİYAT FAKÜLTESİ KAPATILDI

DÜNYA 08.12.2022 - 18:14, Güncelleme: 08.12.2022 - 18:14
 

Balıkesir Üniversitesi İLAHİYAT FAKÜLTESİ KAPATILDI

İlk duyduğumda bende inanamadım. Ama gidip kontrol ettim. Evet Balıkesir Üniversitesi İlahiyat Fakültesinin kapıları kilitli. Sadece Dekanlık kapısı açık, onda da içeride kimse yok, istediğin gibi top koşturabilirsin.
İlk duyduğumda bende inanamadım. Ama gidip kontrol ettim. Evet Balıkesir Üniversitesi İlahiyat Fakültesinin kapıları kilitli. Sadece Dekanlık kapısı açık, onda da içeride kimse yok, istediğin gibi top koşturabilirsin.   Balıkesir yeni bir skandal ile gündemde. Konu başlığı Ekim ayında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen Balıkesir Üniversitesi İlahiyat Fakültesine ait yeni binanın kapatılmış olması. Üniversite medeniyettir düsturu ile her daim kurumun yanında olmak istedik ve olduk. Ama bu kötü bir durum var ise onu yazmayacağımız anlamına gelmiyor. Biz hep söyledik, uyardık ama dinletemedik. Doğruları söylediğimiz için bazıları tarafından kötü insan ilan edildik. Hatta ofiste bazı kişilerce ziyaret edildik felan... Ama biz doğrular neyse hep onu savunduk. Görevini yapmayan, kamu zararı oluşturan kişilerin hep karşısında olduk. Yine olmaya devam edeceğiz. Bu haberimiz aslında bir ihmal ile ilgili. Çünkü koskoca bina durup dururken kapanmaz. Hele ki açılışı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılmış olan üniversite binasının kapatılması mümkün değil. Bir nedeni olması lazım kapanması için. Duyduğum şey doğru mu, yoksa yalan mı diye görmek amacı ile kendim gittim ve  binayı gördüm. Maalesef ki söylenen şeyler doğruydu… İlahiyat Fakültesi binasının kapıları kilitliydi. Hem akademisyen giriş kısmı, hem de öğrenci giriş kısmı kilitli idi. Kapının üzerine dekanlık adına şöyle bir not kağıdı asılmıştı; “Fakültemiz binasının doğalgaz bağlantısında yaşanan gecikme nedeniyle dersler geçici bir süre için 28 Kasım 2022 pazartesi gününden itibaren mühendislik fakültesi ek binasında yapılacaktır. Mühendislik Fakültesi ek binada ki dersliklere göre yeni ders programı hazırlanmış ve fakültemiz web sayfasında yayınlanmıştır. Öğretim elemanlarımıza ve öğrencilerimize duyurulur. DEKANLIK ” yazıyordu.   Şimdi ben bir şeyi anlamadım. Siz bitmemiş binayı mı Reise açtırdınız. Amacınız neydi. Binanın inşaatı bitmediyse neden öğrencileri kampüse sevk ettiniz. İnşaat tam olarak bitene kadar NEF de ki yerinde dursaydı. Size acele edin diyen unsur neydi. Sayın Ak Partili Vekillerimiz, İl başkanı Ekrem BAŞARAN beyefendi sizin bu olaydan haberiniz var mı? Size bilgi verildi mi veya aman bu bina bitmedi açılış yapmayın denildi mi? Bitmemiş binanın açılışı neden REİSE yaptırıldı? Bitmemiş inşaata öğrenciler neden sevk edildi? Bu gecikmenin sorumlusu kim? Kamu zararı var mı? Öğrenciler diğer tarafta emaneten ne kadar süre ders görecekler? Dersleri verimli olacak mı? Dekanlık binanın durumu ile ilgili üst makamlara ve siyasilere bilgi verdi mi? Üniversitenin amiri bu durumu biliyor muydu?  
İlk duyduğumda bende inanamadım. Ama gidip kontrol ettim. Evet Balıkesir Üniversitesi İlahiyat Fakültesinin kapıları kilitli. Sadece Dekanlık kapısı açık, onda da içeride kimse yok, istediğin gibi top koşturabilirsin.

İlk duyduğumda bende inanamadım. Ama gidip kontrol ettim. Evet Balıkesir Üniversitesi İlahiyat Fakültesinin kapıları kilitli. Sadece Dekanlık kapısı açık, onda da içeride kimse yok, istediğin gibi top koşturabilirsin.

 

Balıkesir yeni bir skandal ile gündemde. Konu başlığı Ekim ayında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen Balıkesir Üniversitesi İlahiyat Fakültesine ait yeni binanın kapatılmış olması.

Üniversite medeniyettir düsturu ile her daim kurumun yanında olmak istedik ve olduk. Ama bu kötü bir durum var ise onu yazmayacağımız anlamına gelmiyor. Biz hep söyledik, uyardık ama dinletemedik. Doğruları söylediğimiz için bazıları tarafından kötü insan ilan edildik. Hatta ofiste bazı kişilerce ziyaret edildik felan... Ama biz doğrular neyse hep onu savunduk. Görevini yapmayan, kamu zararı oluşturan kişilerin hep karşısında olduk. Yine olmaya devam edeceğiz.

Bu haberimiz aslında bir ihmal ile ilgili. Çünkü koskoca bina durup dururken kapanmaz. Hele ki açılışı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılmış olan üniversite binasının kapatılması mümkün değil. Bir nedeni olması lazım kapanması için.

Duyduğum şey doğru mu, yoksa yalan mı diye görmek amacı ile kendim gittim ve  binayı gördüm.

Maalesef ki söylenen şeyler doğruydu…

İlahiyat Fakültesi binasının kapıları kilitliydi. Hem akademisyen giriş kısmı, hem de öğrenci giriş kısmı kilitli idi.

Kapının üzerine dekanlık adına şöyle bir not kağıdı asılmıştı; “Fakültemiz binasının doğalgaz bağlantısında yaşanan gecikme nedeniyle dersler geçici bir süre için 28 Kasım 2022 pazartesi gününden itibaren mühendislik fakültesi ek binasında yapılacaktır. Mühendislik Fakültesi ek binada ki dersliklere göre yeni ders programı hazırlanmış ve fakültemiz web sayfasında yayınlanmıştır. Öğretim elemanlarımıza ve öğrencilerimize duyurulur. DEKANLIK ” yazıyordu.

 

Şimdi ben bir şeyi anlamadım. Siz bitmemiş binayı mı Reise açtırdınız. Amacınız neydi. Binanın inşaatı bitmediyse neden öğrencileri kampüse sevk ettiniz. İnşaat tam olarak bitene kadar NEF de ki yerinde dursaydı. Size acele edin diyen unsur neydi.

Sayın Ak Partili Vekillerimiz, İl başkanı Ekrem BAŞARAN beyefendi sizin bu olaydan haberiniz var mı? Size bilgi verildi mi veya aman bu bina bitmedi açılış yapmayın denildi mi?

Bitmemiş binanın açılışı neden REİSE yaptırıldı?

Bitmemiş inşaata öğrenciler neden sevk edildi?

Bu gecikmenin sorumlusu kim?

Kamu zararı var mı?

Öğrenciler diğer tarafta emaneten ne kadar süre ders görecekler?

Dersleri verimli olacak mı?

Dekanlık binanın durumu ile ilgili üst makamlara ve siyasilere bilgi verdi mi?

Üniversitenin amiri bu durumu biliyor muydu?

 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.