Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ 91. SIRAYA DÜŞTÜ

EĞİTİM 24.11.2022 - 18:11, Güncelleme: 24.11.2022 - 18:11
 

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ 91. SIRAYA DÜŞTÜ

Balıkesir’in gerçek markası ve dünyada ki yüzü olan Balıkesir Üniversitesi URAP TÜRKİYE sıralamasında 91. Sıraya GERİLEDİ. Tekrar yazıyorum GERİLEDİ.
Bilmeyenler için URAP nedir onu da yazayım. URAP; Türkiye ve dünya üniversite sıralamalarını yapmayı toplumsal hizmet olarak gören bir kurumdur. Yani hem Türkiye’de hem de dünyada ki üniversitelerin başarı sıralamalarını yapan ve takip eden kurum. Bu kurum belirlenmiş olan şartlar dahilinde bütün üniversiteleri incelemekte ve sıralamaları oluşturmakta. Bakın bir grafik paylaşıyorum. Bu grafikte 2 üniversitenin son 9 yılda başarı sıralaması var. Ama biz Balıkesir Üniversitesinin son 4 yılına bakalım. Diğer üniversite zaten 20 küsürlü sıralarda. Üniversitemiz o kadar başarılı olmuş, o kadar güzel projeler üretmiş, o kadar iyi makaleler çıkmış, o kadar çok atıf almış ki Üniversiteler arası başarı sıralaması 2018-2019 döneminde 66. sırada iken, 2022-2023 döneminde 91. sıraya gerilemiş. Anlamayan arkadaşlar için tekrar yazayım. ÜNİVERSİTELER ARASI BAŞARI SIRALAMASI GERİLEMİŞ. İlk başta bu yüksek başarıyı bende anlayamadım, sonra düşününce normal karşıladım. Ne diyelim yöneticiler bu düşüşten memnunsa bize çok söz düşmez. Biz görevimizi yapar konuyu halka aktarırız. Gerisi ilgili kişi ve kurumlara kalır.
Balıkesir’in gerçek markası ve dünyada ki yüzü olan Balıkesir Üniversitesi URAP TÜRKİYE sıralamasında 91. Sıraya GERİLEDİ. Tekrar yazıyorum GERİLEDİ.

Bilmeyenler için URAP nedir onu da yazayım. URAP; Türkiye ve dünya üniversite sıralamalarını yapmayı toplumsal hizmet olarak gören bir kurumdur. Yani hem Türkiye’de hem de dünyada ki üniversitelerin başarı sıralamalarını yapan ve takip eden kurum. Bu kurum belirlenmiş olan şartlar dahilinde bütün üniversiteleri incelemekte ve sıralamaları oluşturmakta.

Bakın bir grafik paylaşıyorum. Bu grafikte 2 üniversitenin son 9 yılda başarı sıralaması var. Ama biz Balıkesir Üniversitesinin son 4 yılına bakalım. Diğer üniversite zaten 20 küsürlü sıralarda.

Üniversitemiz o kadar başarılı olmuş, o kadar güzel projeler üretmiş, o kadar iyi makaleler çıkmış, o kadar çok atıf almış ki Üniversiteler arası başarı sıralaması 2018-2019 döneminde 66. sırada iken, 2022-2023 döneminde 91. sıraya gerilemiş. Anlamayan arkadaşlar için tekrar yazayım. ÜNİVERSİTELER ARASI BAŞARI SIRALAMASI GERİLEMİŞ. İlk başta bu yüksek başarıyı bende anlayamadım, sonra düşününce normal karşıladım.

Ne diyelim yöneticiler bu düşüşten memnunsa bize çok söz düşmez. Biz görevimizi yapar konuyu halka aktarırız. Gerisi ilgili kişi ve kurumlara kalır.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.