Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Balıkesir Ülkü Ocakları depremzedelere desteğe devam ediyor

EĞİTİM 15.02.2023 - 14:05, Güncelleme: 15.02.2023 - 14:05
 

Balıkesir Ülkü Ocakları depremzedelere desteğe devam ediyor

Balıkesir Ülkü Ocakları depremzedelere desteğe devam ediyor
Türkiye'yi derinden etkileyen deprem sonrasında Balıkesir Ülkü Ocakları İl Başkanı Kazım Çalışkan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin “İhtiyaç olan kansa kan vereceğiz, emekse emek vereceğiz, mücadeleyse mücadele edeceğiz, üzerimize göçen binaları mutlaka kaldıracağız” sözü üzerine il ve ilçe ocak mensuplarını Kızılay’a kan bağışında bulunmaya davet etti ve yüzlerce ülkücünün kan bağışında bulunmasını sağladı. Balıkesir Ülkü Ocakları il ve ilçe teşkilatları hızlıca koordine olarak deprem bölgesi için yardım seferberliği başlatarak depremzedelere kuru gıda, bebek maması, temizlik ürünleri, battaniye ve çok sayıda arama kurtarma faaliyetinde kullanılabilecek malzeme tedarik ederek deprem bölgesine gönderdi. Balıkesirli vatandaşların yardımlarını da ev ev gezip alarak il ve ilçe ocak binalarında tasnif eden Ülkü Ocakları mensubu gençler bölgeye ulaştırılacak yardımların da tırlara yüklenmesinin ardından deprem bölgesine gönderilmesine yardım etti.
Balıkesir Ülkü Ocakları depremzedelere desteğe devam ediyor

Türkiye'yi derinden etkileyen deprem sonrasında Balıkesir Ülkü Ocakları İl Başkanı Kazım Çalışkan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin “İhtiyaç olan kansa kan vereceğiz, emekse emek vereceğiz, mücadeleyse mücadele edeceğiz, üzerimize göçen binaları mutlaka kaldıracağız” sözü üzerine il ve ilçe ocak mensuplarını Kızılay’a kan bağışında bulunmaya davet etti ve yüzlerce ülkücünün kan bağışında bulunmasını sağladı.


Balıkesir Ülkü Ocakları il ve ilçe teşkilatları hızlıca koordine olarak deprem bölgesi için yardım seferberliği başlatarak depremzedelere kuru gıda, bebek maması, temizlik ürünleri, battaniye ve çok sayıda arama kurtarma faaliyetinde kullanılabilecek malzeme tedarik ederek deprem bölgesine gönderdi.
Balıkesirli vatandaşların yardımlarını da ev ev gezip alarak il ve ilçe ocak binalarında tasnif eden Ülkü Ocakları mensubu gençler bölgeye ulaştırılacak yardımların da tırlara yüklenmesinin ardından deprem bölgesine gönderilmesine yardım etti.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.