Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EDREMİT HALKINI CEZALANDIRIYOR

YAŞAM 07.07.2022 - 18:42, Güncelleme: 03.09.2022 - 15:52
 

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EDREMİT HALKINI CEZALANDIRIYOR

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan SARI Edremit halkının kanalizasyon talebi ile ilgili açıklama yaptı. Serkan SARI yaptığı açıklamada; Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Edremit halkını cezalandırmak mı istiyor ?
CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan SARI Edremit halkının kanalizasyon talebi ile ilgili açıklama yaptı. Serkan SARI yaptığı açıklamada; Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Edremit halkını cezalandırmak mı istiyor ? Yıllar geçti hala alt yapı sorunları çözülemediği gibi çalışmalar bir adım ileriye de gitmedi. Kanalizasyonlar hala vidanjörle çeken halkımızın, denizlerdeki kirlilikten isyan eden vatandaşlarımızın bu isyanına bir kulak verin, Edremit halkına yaptığınız bu zulmün sonu gelsin artık. Zam üstüne zam yapan BASKİ alt yapı sorunlarını çözmek konusunda bahane üstüne bahane üretiyor. Vatandaşa bir sorduğumuzda bin ah işitiyoruz. Yıllardır verilen sözler tutulmadı, aradan yıllar geçmiş olmasına rağmen alt yapı çalışmalarında bir adım dahi atılmadı. VATANDAŞIN İSYANINI PANKARTLARLA DUYURMAYA ÇALIŞIYOR  Bölgede yaşan vatandaşlar yapmış oldukları başvurulara ve yapılan açıklamalara rağmen ne yazık ki muhataplarından olumlu bir cevap alamıyorlar. Büyükşehir Belediyesi ve BASKİ’ye sesini duyuramayan vatandaşlar son çare olarak sitelerin girişlerine astıkları pankartlar ile isyanlarını dile getirmeye çalışıyor ama kulak veren yok. EDREMİT HALKI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN YAPMADIĞI ALT YAPININ CEZASINI ÇEKİYOR  Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın yapmadığı alt yapı yatırımları sonucunda bölgede  kanalizasyon sistemi olmayan konutların  bedelini vatandaşlarımız ödemek zorunda kalmaktadır. Bakanlığının bölgede yapmış olduğu denetimler sonucunda kanalizasyonu olmayan veya arıtması yeterli çalışmayan konutlar ağır cezalarla karşı karşıya kalmışlar ve ekonomik kriz ortamında da bir de bu cezaları ödemek zorunda kalmış ve mağdur olmuşlardır.  20 Yıllık AKP iktidarı, 8 Yıldır süren AKP’li Büyükşehir Belediyesi yıllar geçmiş olmasına rağmen bu soruna çözüm olamamıştır. Temel sorunları çözmek yerine günü kurtaran yatırımlarla hizmet üretmekten uzak çözüm üretemeyen anlayışla çalışmalar yapmaktadır. Bu anlayışın halkımızın sorunlarını çözme becerisi yoktur. İlk seçimlerde göreve gelecek olan CHP kadroları yıllardır çözülmeyen bu sorunları bir bir çözecek, halkımız rahat bir nefes alacak.” dedi.
CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan SARI Edremit halkının kanalizasyon talebi ile ilgili açıklama yaptı. Serkan SARI yaptığı açıklamada; Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Edremit halkını cezalandırmak mı istiyor ?

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan SARI Edremit halkının kanalizasyon talebi ile ilgili açıklama yaptı. Serkan SARI yaptığı açıklamada; Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Edremit halkını cezalandırmak mı istiyor ? Yıllar geçti hala alt yapı sorunları çözülemediği gibi çalışmalar bir adım ileriye de gitmedi. Kanalizasyonlar hala vidanjörle çeken halkımızın, denizlerdeki kirlilikten isyan eden vatandaşlarımızın bu isyanına bir kulak verin, Edremit halkına yaptığınız bu zulmün sonu gelsin artık. Zam üstüne zam yapan BASKİ alt yapı sorunlarını çözmek konusunda bahane üstüne bahane üretiyor. Vatandaşa bir sorduğumuzda bin ah işitiyoruz. Yıllardır verilen sözler tutulmadı, aradan yıllar geçmiş olmasına rağmen alt yapı çalışmalarında bir adım dahi atılmadı.

VATANDAŞIN İSYANINI PANKARTLARLA DUYURMAYA ÇALIŞIYOR

 Bölgede yaşan vatandaşlar yapmış oldukları başvurulara ve yapılan açıklamalara rağmen ne yazık ki muhataplarından olumlu bir cevap alamıyorlar. Büyükşehir Belediyesi ve BASKİ’ye sesini duyuramayan vatandaşlar son çare olarak sitelerin girişlerine astıkları pankartlar ile isyanlarını dile getirmeye çalışıyor ama kulak veren yok.

EDREMİT HALKI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN YAPMADIĞI ALT YAPININ CEZASINI ÇEKİYOR

 Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın yapmadığı alt yapı yatırımları sonucunda bölgede  kanalizasyon sistemi olmayan konutların  bedelini vatandaşlarımız ödemek zorunda kalmaktadır. Bakanlığının bölgede yapmış olduğu denetimler sonucunda kanalizasyonu olmayan veya arıtması yeterli çalışmayan konutlar ağır cezalarla karşı karşıya kalmışlar ve ekonomik kriz ortamında da bir de bu cezaları ödemek zorunda kalmış ve mağdur olmuşlardır.

 20 Yıllık AKP iktidarı, 8 Yıldır süren AKP’li Büyükşehir Belediyesi yıllar geçmiş olmasına rağmen bu soruna çözüm olamamıştır. Temel sorunları çözmek yerine günü kurtaran yatırımlarla hizmet üretmekten uzak çözüm üretemeyen anlayışla çalışmalar yapmaktadır. Bu anlayışın halkımızın sorunlarını çözme becerisi yoktur. İlk seçimlerde göreve gelecek olan CHP kadroları yıllardır çözülmeyen bu sorunları bir bir çözecek, halkımız rahat bir nefes alacak.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.