Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ayvalık’ta milli eğitim camiasının acı günü

GÜNDEM 30.05.2023 - 13:14, Güncelleme: 30.05.2023 - 13:14
 

Ayvalık’ta milli eğitim camiasının acı günü

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, genç yaşta yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen ilçenin sevilen öğretmenlerinden Dilek Demirci sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
Ayvalık’ta, Cunda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin felsefe öğretmeni Dilek Demirci, uzun süredir mücadele ettiği amansız bir hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. Evli ve iki çocuk annesi 53 yaşındaki Demirci’nin cenazesi, 150 Evler Mahallesi’ndeki Şehitler Camii’nde kılınan ikindi namazının ardından Ayvalık Kabristanı’nda toprağa verildi. Ayvalık’ın köklü bir ailesinin en küçük kızı olan Dilek Demirci’nin cenazesinde; Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, eğitim sendikaları temsilcileri, okul müdürleri, öğretmen arkadaşları, öğrencileri ve akrabaları hazır bulundu. Gözyaşlarının adeta sel olduğu cenazede; Dilek Demirci’nin kendisi gibi öğretmen olan eşi Mustafa Demirci, kızı Özge ve oğlu Berk’in derin üzüntüsü ise yürekleri dağladı.
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, genç yaşta yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen ilçenin sevilen öğretmenlerinden Dilek Demirci sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Ayvalık’ta, Cunda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin felsefe öğretmeni Dilek Demirci, uzun süredir mücadele ettiği amansız bir hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. Evli ve iki çocuk annesi 53 yaşındaki Demirci’nin cenazesi, 150 Evler Mahallesi’ndeki Şehitler Camii’nde kılınan ikindi namazının ardından Ayvalık Kabristanı’nda toprağa verildi.
Ayvalık’ın köklü bir ailesinin en küçük kızı olan Dilek Demirci’nin cenazesinde; Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, eğitim sendikaları temsilcileri, okul müdürleri, öğretmen arkadaşları, öğrencileri ve akrabaları hazır bulundu. Gözyaşlarının adeta sel olduğu cenazede; Dilek Demirci’nin kendisi gibi öğretmen olan eşi Mustafa Demirci, kızı Özge ve oğlu Berk’in derin üzüntüsü ise yürekleri dağladı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.