Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ayvalık’ta kontrolden çıkan otomobil yayaya çarptı; 2 yaralı

ASAYİŞ 16.05.2023 - 23:59, Güncelleme: 16.05.2023 - 23:59
 

Ayvalık’ta kontrolden çıkan otomobil yayaya çarptı; 2 yaralı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Afganistan uyruklu 15 yaşındaki bir çocuk yaralandı.
Alınan bilgiye göre; Ayvalık’ın Cunda Adası istikametinden, ilçe merkezine doğru gitmekte olan 35 BDY 381 plakalı otomobil bir anda kontrolünü kaybederek, önce yol kenarındaki bariyerlere daha sonrada yol kenarındaki 15 yaşındaki Afgan uyruklu A.A. isimli bir yayaya çarptı. Kazada otomobil kullanılmaz hale gelirken, sürücü V.G. ile Afganistan uyruklu çocuk A.A. olay yerine gelen ambulanslarla Ayvalık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Çeşitli yerlerinden yaralanan sürücü ile Afgan uyruklu çocuğun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Afganistan uyruklu 15 yaşındaki bir çocuk yaralandı.

Alınan bilgiye göre; Ayvalık’ın Cunda Adası istikametinden, ilçe merkezine doğru gitmekte olan 35 BDY 381 plakalı otomobil bir anda kontrolünü kaybederek, önce yol kenarındaki bariyerlere daha sonrada yol kenarındaki 15 yaşındaki Afgan uyruklu A.A. isimli bir yayaya çarptı.
Kazada otomobil kullanılmaz hale gelirken, sürücü V.G. ile Afganistan uyruklu çocuk A.A. olay yerine gelen ambulanslarla Ayvalık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Çeşitli yerlerinden yaralanan sürücü ile Afgan uyruklu çocuğun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.