Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

AYVALIK’TA KIŞ HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

DÜNYA 17.11.2022 - 14:00, Güncelleme: 17.11.2022 - 14:00
 

AYVALIK’TA KIŞ HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

AYVALIK’TA KIŞ HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI
Ayvalık’ın sorunsuz bir kış sezonu geçirmesi için gerekli tüm önlemleri alan ekipler, kış hazırlıkları kapsamında Fen İşleri, Park ve Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak koordineli bir şekilde sahadaki çalışmalarını tamamladı. Göreve geldiğinde ilk iş olarak kentin altyapısı için çok önemli yatırımların altına imza atan Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, ekipleriyle birlikte yürüttüğü çalışmalarla kent merkezi ve tüm mahallerde, yağışlar sonrası yaşanan su baskınlarını ve büyük su birikmelerinin önüne geçti. Kentin ana caddesi olan ve daha önce yağışlarda büyük su birikintileri oluşan, Atatürk Caddesi ve bağlantı yollarındaki yağmur suyu dranej kanallarını büyütülerek, yenilendi. Kış hazırlıkları kapsamında Fen İşleri ekipleri de cadde ve sokaklarda oluşabilecek su birikintileri için asfalt yama çalışmalarını kentin her noktasında gerçekleştirdi. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Altınova, Küçükköy ve Ayvalık’ta derelerde ve uzantılarında, yağmur suyu kanallarında temizlik çalışmaları gerçekleştirildi. Yapılan çalışmalar hakkında Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin şunları söyledi; "Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren kentin genelinde başlattığımız alt yapı seferberliğimizin meyvelerini sağanak yağışların yaşandığı kış dönemlerinde aldık. Ana caddelerimizde trafik kazalarına sebebiyet verebilen su birikintilerini yaptığımız çalışmalar sonrasında yaşamadık. Ayvalık tarihi kent kimliği olan bir yer ve bu konuda altyapı çalışmaları bir hayli zor. Zor ve meşakkatli çalışmalarımıza tarihi kent sokaklarından, köylerimizdeki yollara, tarla ve zeytinlikler arası yollardan, tüm yerleşim alanlarına kentin her noktasında çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamayacağı, kış aylarını sorunsuz geçirmelerine yönelik her türlü tedbiri de aldık. Herhangi bir olumsuzlukta da tüm birimlerimizle hemşehrilerimizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz"” dedi.
AYVALIK’TA KIŞ HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

Ayvalık’ın sorunsuz bir kış sezonu geçirmesi için gerekli tüm önlemleri alan ekipler, kış hazırlıkları kapsamında Fen İşleri, Park ve Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak koordineli bir şekilde sahadaki çalışmalarını tamamladı.

Göreve geldiğinde ilk iş olarak kentin altyapısı için çok önemli yatırımların altına imza atan Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, ekipleriyle birlikte yürüttüğü çalışmalarla kent merkezi ve tüm mahallerde, yağışlar sonrası yaşanan su baskınlarını ve büyük su birikmelerinin önüne geçti.

Kentin ana caddesi olan ve daha önce yağışlarda büyük su birikintileri oluşan, Atatürk Caddesi ve bağlantı yollarındaki yağmur suyu dranej kanallarını büyütülerek, yenilendi. Kış hazırlıkları kapsamında Fen İşleri ekipleri de cadde ve sokaklarda oluşabilecek su birikintileri için asfalt yama çalışmalarını kentin her noktasında gerçekleştirdi. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Altınova, Küçükköy ve Ayvalık’ta derelerde ve uzantılarında, yağmur suyu kanallarında temizlik çalışmaları gerçekleştirildi.

Yapılan çalışmalar hakkında Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin şunları söyledi; "Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren kentin genelinde başlattığımız alt yapı seferberliğimizin meyvelerini sağanak yağışların yaşandığı kış dönemlerinde aldık. Ana caddelerimizde trafik kazalarına sebebiyet verebilen su birikintilerini yaptığımız çalışmalar sonrasında yaşamadık. Ayvalık tarihi kent kimliği olan bir yer ve bu konuda altyapı çalışmaları bir hayli zor. Zor ve meşakkatli çalışmalarımıza tarihi kent sokaklarından, köylerimizdeki yollara, tarla ve zeytinlikler arası yollardan, tüm yerleşim alanlarına kentin her noktasında çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamayacağı, kış aylarını sorunsuz geçirmelerine yönelik her türlü tedbiri de aldık. Herhangi bir olumsuzlukta da tüm birimlerimizle hemşehrilerimizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz"” dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.