Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ayvalık’ta ‘Derste Akademisyen Var Projesi’ hayata geçti

EĞİTİM 17.05.2023 - 14:40, Güncelleme: 17.05.2023 - 14:40
 

Ayvalık’ta ‘Derste Akademisyen Var Projesi’ hayata geçti

Ayvalık ilçesinde, Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün “BGEP Derste Akademisyen Var” projesi çerçevesinde düzenlenen etkinliğin ilki Cunda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi.
Etkinliğe, Balıkesir Üniversitesi Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Oğuzhan İlban, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Ali Solunoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Dülgaroğlu, Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır ile Cunda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Abdülaziz Yük, diğer okul müdürleri, bir çok okuldan öğretmenler ve öğrenciler yoğun bir katılım gösterdi. Proje çerçevesinde, Doç. Dr. Ali Solunoğlu, Yiyecek-İçecek Hizmetleri alanı öğrencilerine “Gastronomi ve Sokak Lezzetleri”; Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Dülgaroğlu ise, Konaklama ve Seyahat Hizmetleri alanı öğrencilerine “Turizm Pazarlaması” derslerini anlattı. Ders anlatımı sonrası Ayvalık ilçesindeki tüm liselerin 11. ve 12. Sınıf öğrencilerine yönelik fakültenin ve fakülte bölümlerinden “Turizm İşletmeciliği” ile “Gastronomi ve Mutfak Sanatları” bölümlerinin tanıtımı yapıldı. Yapılan tanıtım da bir konuşma yapan Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Oğuzhan İlban, “Fakültemiz gün geçtikçe marka değerine değer katmaya devam ediyor. Modern eğitimin yanında bölgemizin ihtiyaçlarına cevap verebilmek için de çalışmalarımızı hızlandırıyoruz. Bunun için bizler de bölgedeki tüm eğitim projelerine önem veriyoruz. Bu proje çerçevesinde bölgedeki öğrencilere fakültemizi ve bölümlerimizi tanıtma fırsatı yakaladık, bunlara devam edeceğiz. Umarım bundan sonraki süreçte Türkiye’nin dört bir tarafından fakültemize gelen öğrenci sayımıza bölgeden daha çok öğrenci çekeriz.” ifadelerinde bulundu. Proje çerçevesinde fakültenin diğer bölümlerinin tanıtımlarına devam edileceği açıklandı.
Ayvalık ilçesinde, Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün “BGEP Derste Akademisyen Var” projesi çerçevesinde düzenlenen etkinliğin ilki Cunda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi.

Etkinliğe, Balıkesir Üniversitesi Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Oğuzhan İlban, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Ali Solunoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Dülgaroğlu, Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır ile Cunda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Abdülaziz Yük, diğer okul müdürleri, bir çok okuldan öğretmenler ve öğrenciler yoğun bir katılım gösterdi.
Proje çerçevesinde, Doç. Dr. Ali Solunoğlu, Yiyecek-İçecek Hizmetleri alanı öğrencilerine “Gastronomi ve Sokak Lezzetleri”; Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Dülgaroğlu ise, Konaklama ve Seyahat Hizmetleri alanı öğrencilerine “Turizm Pazarlaması” derslerini anlattı. Ders anlatımı sonrası Ayvalık ilçesindeki tüm liselerin 11. ve 12. Sınıf öğrencilerine yönelik fakültenin ve fakülte bölümlerinden “Turizm İşletmeciliği” ile “Gastronomi ve Mutfak Sanatları” bölümlerinin tanıtımı yapıldı. Yapılan tanıtım da bir konuşma yapan Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Oğuzhan İlban, “Fakültemiz gün geçtikçe marka değerine değer katmaya devam ediyor. Modern eğitimin yanında bölgemizin ihtiyaçlarına cevap verebilmek için de çalışmalarımızı hızlandırıyoruz. Bunun için bizler de bölgedeki tüm eğitim projelerine önem veriyoruz. Bu proje çerçevesinde bölgedeki öğrencilere fakültemizi ve bölümlerimizi tanıtma fırsatı yakaladık, bunlara devam edeceğiz. Umarım bundan sonraki süreçte Türkiye’nin dört bir tarafından fakültemize gelen öğrenci sayımıza bölgeden daha çok öğrenci çekeriz.” ifadelerinde bulundu. Proje çerçevesinde fakültenin diğer bölümlerinin tanıtımlarına devam edileceği açıklandı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.