Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ayvalık Deniz Hudut Kapısında ikinci tur için oy verme işlemi başladı

GÜNDEM 20.05.2023 - 15:56, Güncelleme: 20.05.2023 - 15:56
 

Ayvalık Deniz Hudut Kapısında ikinci tur için oy verme işlemi başladı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turu için yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı seçmenlerin sınır kapılarında oy verme işlemleri başladı.
Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci tura kalmasıyla yurt dışında yaşayan Türk seçmenler sabah saatlerinden itibaren Ayvalık Deniz Hudut Kapısında uzun kuyruklar oluşturdu. Tek sandığın kurulduğu deniz hudut kapısında oy kullanan seçmenlerden Özlem Yalçın, vatandaşlık görevini yerine getirmek için geldiği deniz hudut kapısında alınan önlemler ve yapılan düzenli çalışmalar sayesinde hiçbir zorluk yaşamadan kolayca oy kullandığını belirterek, seçimlerin Türkiye için hayırlara vesile olmasını diledi. Ayvalık Deniz Hudut Kapısı’nda oy kullanan Celal Kurt isimli vatandaş ise seçimlerin hayırlı olmasını dileyerek, “Memleketimize kim en iyi hizmet verecekse başımızın üzerinde yeri var” dedi.
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turu için yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı seçmenlerin sınır kapılarında oy verme işlemleri başladı.

Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci tura kalmasıyla yurt dışında yaşayan Türk seçmenler sabah saatlerinden itibaren Ayvalık Deniz Hudut Kapısında uzun kuyruklar oluşturdu.
Tek sandığın kurulduğu deniz hudut kapısında oy kullanan seçmenlerden Özlem Yalçın, vatandaşlık görevini yerine getirmek için geldiği deniz hudut kapısında alınan önlemler ve yapılan düzenli çalışmalar sayesinde hiçbir zorluk yaşamadan kolayca oy kullandığını belirterek, seçimlerin Türkiye için hayırlara vesile olmasını diledi.
Ayvalık Deniz Hudut Kapısı’nda oy kullanan Celal Kurt isimli vatandaş ise seçimlerin hayırlı olmasını dileyerek, “Memleketimize kim en iyi hizmet verecekse başımızın üzerinde yeri var” dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.