Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ANKARA TAARRUZU

SİYASET 01.12.2022 - 16:59, Güncelleme: 01.12.2022 - 16:59
 

ANKARA TAARRUZU

Cumhuriyet Halk Partisi ile Adalet ve Kalkınma Partisi bu hafta ANKARA’da idi.
Cumhuriyet Halk Partisi ile Adalet ve Kalkınma Partisi bu hafta ANKARA’da idi. Karasal iklimin hüküm sürdüğü Ankara ovasında tam saha pres yapıldı. Her iki partinin yönetim kademesi, hem ilçe başkanlıkları, hem de belediye başkanları olarak Ankara temaslarında bulundular. Yapılan ziyaretlerde çok şeyler konuşuldu, sorular soruldu, anlatıldı, bir şeyler istendi, dosyalar verildi. Kimin verileri öne geçer ve kabul görür bilemeyiz. Sonuçta seçim sathındayız. Milletvekili adayları kısa bir süre sonra açıklanacak. Şuan bireysel olarak veya ekip olarak ziyaretlerin olması çok doğal. Yapılan ziyaretler kapsamında, CHP’liler grup toplantısında Genel Başkan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun gündeme dair açıklamalarını ve iktidar hedefi yolunda yaptığı konuşmasını ilgi ve heyecanla dinlediler. Ak Partililer ise Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın hitaplarını dinlediler. Bu seçimin sıcak ve rekabet ortamında geçeceği aşikar. Kurumların bütçeleri belli oldu. Partilerde hazırlıklarını tamamladılar. Sandık hazırlıkları da tamam. Artık geriye adayların açıklanması ve ortalığın şenlenmesi kaldı.
Cumhuriyet Halk Partisi ile Adalet ve Kalkınma Partisi bu hafta ANKARA’da idi.

Cumhuriyet Halk Partisi ile Adalet ve Kalkınma Partisi bu hafta ANKARA’da idi.

Karasal iklimin hüküm sürdüğü Ankara ovasında tam saha pres yapıldı. Her iki partinin yönetim kademesi, hem ilçe başkanlıkları, hem de belediye başkanları olarak Ankara temaslarında bulundular.

Yapılan ziyaretlerde çok şeyler konuşuldu, sorular soruldu, anlatıldı, bir şeyler istendi, dosyalar verildi. Kimin verileri öne geçer ve kabul görür bilemeyiz. Sonuçta seçim sathındayız. Milletvekili adayları kısa bir süre sonra açıklanacak. Şuan bireysel olarak veya ekip olarak ziyaretlerin olması çok doğal.

Yapılan ziyaretler kapsamında, CHP’liler grup toplantısında Genel Başkan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun gündeme dair açıklamalarını ve iktidar hedefi yolunda yaptığı konuşmasını ilgi ve heyecanla dinlediler.

Ak Partililer ise Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın hitaplarını dinlediler.

Bu seçimin sıcak ve rekabet ortamında geçeceği aşikar. Kurumların bütçeleri belli oldu. Partilerde hazırlıklarını tamamladılar. Sandık hazırlıkları da tamam. Artık geriye adayların açıklanması ve ortalığın şenlenmesi kaldı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.