BELEDİYE BAŞKANI ÖZEL KALEM MÜDÜRÜNÜ DARP ETTİ

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY’in yanında çalışan özel kalem müdürü E.D. isimli personelini darp ettiği haberi bütün şehri çalkaladı.

 

Bir belediye başkanı düşünün yanında çalışan personelini darp ediyor. Ya hangi akla hizmet böyle bir davranışta bulunabiliyor, neye güvenerek bunu yapıyor anlamış değiliz. Darp edilen E.D. hastaneden rapor almış ve belediye başkanı hakkında şikayetçi olmuş. Artık adli süreç başlamış. Ben sendikaların bu olaya nasıl yaklaşacağını merak ediyorum. Bu personel yediği dayak ile mi kalacak, yoksa personele destek olup ne olursa olsun mesai saatinde amirin seni darp edemez deyip avukat ordusu ile işçinin yanında mı olacak.

Olayı merak edenler için kısaca yazalım. Belediye başkanı makam arabası ile Susurluk’a giderken bir konudan dolayı özel kalemi olan E.D.’yi darp ediyor. Saldırıya maruz kalan E.D. araçtan inip ilçeye varıyor. Hemen hastaneye gidip rapor alıyor ve savcılığa suç duyurusunda bulunuyor. Şimdi iş savcılıkta. Merakla belediye başkanı Nurettin GÜNEY’in nasıl savunma yapacağını bekliyoruz. Hatta varsa diğer görgü şahidinin neler söyleyeceği de merak ediliyor. Acaba o kişi belediye çalışanı olup  işten çıkartılma korkusu yaşıyor olabilir mi?

Biz E.D. ile temasa geçtik olayı doğruladı ama adli süreç devam ediyor, beklemek gerekiyor diye çok konuşmak istemedi.

Nurettin GÜNEY neden bunu yaptı bilemeyiz. Ama buna hakkı olmadığını biliyoruz. Personelin çalışmasından memnun değilsen ya yerini değiştirirsin yada kazanılmış haklarını vererek işine son verirsin. Darp etmek neyin nesidir.