Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Altıeylül Kitap Fuarında yazarlara büyük ilgi

SANAT 29.05.2023 - 11:21, Güncelleme: 29.05.2023 - 11:21
 

Altıeylül Kitap Fuarında yazarlara büyük ilgi

Beyza Alkoç ve Doğukan Adal’ın imza gününde uzun kuyruklar oluşturan gençler sevdikleri yazarları 3. Altıeylül Kitap Fuarı’nda görmekten büyük mutluluk duydu.
Binlerce genç kitap imzalatmak için uzun kuyruklar oluştururken, sıranın sonu fuar alanını aştı. Altıeylül Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 3.ncüsünü düzenlemiş olduğu 3.ncü Altıeylül Kitap Fuarı büyük ilgi görmeye devam ediyor. kitap fuarında Beyza Alkoç ve Doğukan Adal gençler tarafından yoğun ilgi gördü. Beyza Alkoç ve Doğukan Adal’ın kitaplarını imzalatmak için sıra bekleyen kitapseverler, “Altıeylül Belediye Başkanımız Hasan Avcı’ya teşekkür ediyoruz. İstanbul’da olan yayın evlerini Balıkesir’e getirdikleri için çok mutluyuz. Sevdiğimiz yazarlar ile buluşup kitaplarını imzalatmak ise ayrı bir mutluluk duyduk” dedi.
Beyza Alkoç ve Doğukan Adal’ın imza gününde uzun kuyruklar oluşturan gençler sevdikleri yazarları 3. Altıeylül Kitap Fuarı’nda görmekten büyük mutluluk duydu.

Binlerce genç kitap imzalatmak için uzun kuyruklar oluştururken, sıranın sonu fuar alanını aştı.
Altıeylül Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 3.ncüsünü düzenlemiş olduğu 3.ncü Altıeylül Kitap Fuarı büyük ilgi görmeye devam ediyor. kitap fuarında Beyza Alkoç ve Doğukan Adal gençler tarafından yoğun ilgi gördü.
Beyza Alkoç ve Doğukan Adal’ın kitaplarını imzalatmak için sıra bekleyen kitapseverler, “Altıeylül Belediye Başkanımız Hasan Avcı’ya teşekkür ediyoruz. İstanbul’da olan yayın evlerini Balıkesir’e getirdikleri için çok mutluyuz. Sevdiğimiz yazarlar ile buluşup kitaplarını imzalatmak ise ayrı bir mutluluk duyduk” dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.