Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ALİ İHSAN YAVUZ BALIKESİR’DE

GÜNDEM 09.06.2022 - 11:38, Güncelleme: 03.09.2022 - 15:52
 

ALİ İHSAN YAVUZ BALIKESİR’DE

Adalet ve Kalkınma Partisi Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan YAVUZ 12 Haziran Pazar günü Balıkesir’de olacak.
Adalet ve Kalkınma Partisi Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan YAVUZ    12 Haziran Pazar günü Balıkesir’de olacak. Ali İhsan YAVUZ  “ Ak Parti Seçim İşleri Başkanlığı İl İstişare Toplantısı”  kapsamında Marmara bölgesi gezisi sırasında Balıkesir’i de ziyaret edecek. Ziyaret sırasında teşkilatın seçim çalışmalarını inceleyecek ve bilgi alacak. Ak Parti Balıkesir İl Seçim İşleri Başkanı Av. Yusuf ERARSLAN ile özel bir görüşme yapacağı, ayrıca komisyon üyeleri ile de özel bir toplantı yapacağı konuşuluyor. Malumunuz artık seçim sathına girdik. Bu saatten sonra her an bir erken seçim olacakmış gibi hazırlıklar aralıksız devam edecektir. Erken seçim olmasa bile normal seçime 11 ay kaldı.
Adalet ve Kalkınma Partisi Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan YAVUZ 12 Haziran Pazar günü Balıkesir’de olacak.

Adalet ve Kalkınma Partisi Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan YAVUZ    12 Haziran Pazar günü Balıkesir’de olacak.

Ali İhsan YAVUZ  “ Ak Parti Seçim İşleri Başkanlığı İl İstişare Toplantısı”  kapsamında Marmara bölgesi gezisi sırasında Balıkesir’i de ziyaret edecek. Ziyaret sırasında teşkilatın seçim çalışmalarını inceleyecek ve bilgi alacak. Ak Parti Balıkesir İl Seçim İşleri Başkanı Av. Yusuf ERARSLAN ile özel bir görüşme yapacağı, ayrıca komisyon üyeleri ile de özel bir toplantı yapacağı konuşuluyor.

Malumunuz artık seçim sathına girdik. Bu saatten sonra her an bir erken seçim olacakmış gibi hazırlıklar aralıksız devam edecektir. Erken seçim olmasa bile normal seçime 11 ay kaldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.