Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

AKP’nin Ayrımcı Eğitim Sistemine Karşıyız

SİYASET 03.11.2022 - 18:07, Güncelleme: 03.11.2022 - 18:07
 

AKP’nin Ayrımcı Eğitim Sistemine Karşıyız

AKP’nin Ayrımcı Eğitim Sistemine Karşıyız
CHP Balıkesir Kadın Kolları Başkanı Ayşe Pınar YAHŞİ EğitimSen ve Eğitimİş’in düzenlemiş olduğu basın açıklaması ile ilgili kendi sosyal medya hesabından açıklama yaptı.   YAHŞİ açıklamasında; “EğitimSen ve Eğitimİş'in Öğretmenlik Meslek Kanunu'nun iptal edilmesi ve kariyer basamakları sınavının yapılmaması için yaptığı basın açıklamalarına İl Yöneticilerimiz ile birlikte katıldık. Bugün iş bırakan eğitim emekçilerinin yanındayız! Az kaldı!. AKP’nin gerici, mezhepçi, ayrımcı, tekçi, cinsiyetçi ve piyasacı eğitim sistemine karşı, Laik, Bilimsel, Parasız, Eşitlikçi, Demokratik eğitim için geliyoruz.” dedi.
AKP’nin Ayrımcı Eğitim Sistemine Karşıyız

CHP Balıkesir Kadın Kolları Başkanı Ayşe Pınar YAHŞİ EğitimSen ve Eğitimİş’in düzenlemiş olduğu basın açıklaması ile ilgili kendi sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

 

YAHŞİ açıklamasında; “EğitimSen ve Eğitimİş'in Öğretmenlik Meslek Kanunu'nun iptal edilmesi ve kariyer basamakları sınavının yapılmaması için yaptığı basın açıklamalarına İl Yöneticilerimiz ile birlikte katıldık. Bugün iş bırakan eğitim emekçilerinin yanındayız!

Az kaldı!. AKP’nin gerici, mezhepçi, ayrımcı, tekçi, cinsiyetçi ve piyasacı eğitim sistemine karşı, Laik, Bilimsel, Parasız, Eşitlikçi, Demokratik eğitim için geliyoruz.” dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.