Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran oyunu kullandı

SİYASET 14.05.2023 - 14:04, Güncelleme: 14.05.2023 - 14:04
 

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran oyunu kullandı

Başkan Başaran: "Seçim sürecinde yoğun bir çalışma sergiledik"
AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, oyunu kullandı. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği için sandığa giden Başkan Başaran, "Seçim sürecinde yoğun bir çalışma sergiledik. Bu akşam sonuçları takip edeceğiz. Balıkesir için, Türkiye için hayırlı olsun" dedi. AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için oyunu kullandı. Çiğdem Batubey Okulu'nda 1318 no'lu sandıkta oy kullanan Başaran, "Öncelikle hayırlı olsun. Seçim sürecinde yoğun bir çalışma sergiledik. Balıkesir'i karış karış gezdik, seçmen ile bire bir diyalog halindeydik. Artık söylenecek bir şey yok. Şimdi sandık zamanı. Akşam hep beraber takip edeceğiz. Balıkesir için, Türkiye için hayırlı olsun" dedi.
Başkan Başaran: "Seçim sürecinde yoğun bir çalışma sergiledik"

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, oyunu kullandı. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği için sandığa giden Başkan Başaran, "Seçim sürecinde yoğun bir çalışma sergiledik. Bu akşam sonuçları takip edeceğiz. Balıkesir için, Türkiye için hayırlı olsun" dedi.
AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için oyunu kullandı. Çiğdem Batubey Okulu'nda 1318 no'lu sandıkta oy kullanan Başaran, "Öncelikle hayırlı olsun. Seçim sürecinde yoğun bir çalışma sergiledik. Balıkesir'i karış karış gezdik, seçmen ile bire bir diyalog halindeydik. Artık söylenecek bir şey yok. Şimdi sandık zamanı. Akşam hep beraber takip edeceğiz. Balıkesir için, Türkiye için hayırlı olsun" dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.