Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK GENÇLİK KAMPA GİRDİ

SİYASET 20.02.2025 - 20:21, Güncelleme: 20.02.2025 - 20:21
 

AK GENÇLİK KAMPA GİRDİ

AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları 1. Eğitim Kampı’nı Bigadiç Hisarköy Termal Tesisleri’nde gerçekleştirdi. AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Bilal Dönmez’in öncülüğünde 20 ilçede kongrelerini kısa zamanda tamamlayan Balıkesir AK Gençlik; sosyal medyadan teşkilatlanma çalışmalarına, yasama çalışmalarından iletişime birçok alanda eğitim oturumlarının olduğu kampla, yeni döneme güçlü giriyor.
Eğitim kampı açılış oturumunda AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir, Kadın Kolları Başkanı Münevver Gözhan, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Bilal Dönmez ile AK Parti Bigadiç İlçe Başkanı Hüseyin Nisan, Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel ve Bigadiç Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Şahin’in konuşmalarıyla başladı. 7 oturumun olduğu eğitim kampında; Teşkilat İçi Yönetim ve Yönlendirme ve AK Parti’nin dijital uygulamaları ile ilgili eğitimi AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Bilal Dönmez verirken; Sosyal Medya ve İletişim Eğitimini de Ana Kademe İl Tanıtım ve Medya Başkan Hüseyin İnan verdi. Genel Merkez’den Mahallelere Teşkilat Eğitimini İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Furkan Yenal verirken; Gençlik Çalışmaları Nasıl Yapılır Yöntem ve Tavsiyeler oturumunda da AK Parti Balıkesir 1. Dönem İl Gençlik Kolları Başkanı ve eski İl Başkanı Hasan Demiraslan verdi. Milletvekillerinin de konuk olduğu kampın bir bölümünde İl Gençlik Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Burak Berk Hitay’ın moderatörlüğünde; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur ile Milletvekilleri Ali Taylan Öztaylan ve Mustafa Canbey gençlerden gelen soruları cevaplayarak tecrübe paylaşımında bulundu.   AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Bilal Dönmez açıklamasında; “Bugünkü kampımız yeni dönemdeki ilk kampımız. Bugün çok kıymetli Genel Başkan Yardımcımız, İl Başkanımız, Milletvekillerimiz ve diğer eğitimcilerimizle birlikte; İl Gençlik Kolları Yürütme Kurulu Üyelerimizi, İlçe Koordinatörlerimizi ve İlçe Başkanlarımızı eğitime aldık. Kampımız çok verimli geçti. Önümüzdeki süreçte şehrimizin farklı noktalarında birçok farklı eğitim programları, geziler, konserler, konferanslar ve yarışmalar gibi etkinliklerle genç arkadaşlarımızla birlikte olacağız. Emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum.” dedi  
AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları 1. Eğitim Kampı’nı Bigadiç Hisarköy Termal Tesisleri’nde gerçekleştirdi. AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Bilal Dönmez’in öncülüğünde 20 ilçede kongrelerini kısa zamanda tamamlayan Balıkesir AK Gençlik; sosyal medyadan teşkilatlanma çalışmalarına, yasama çalışmalarından iletişime birçok alanda eğitim oturumlarının olduğu kampla, yeni döneme güçlü giriyor.

Eğitim kampı açılış oturumunda AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir, Kadın Kolları Başkanı Münevver Gözhan, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Bilal Dönmez ile AK Parti Bigadiç İlçe Başkanı Hüseyin Nisan, Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel ve Bigadiç Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Şahin’in konuşmalarıyla başladı.

7 oturumun olduğu eğitim kampında; Teşkilat İçi Yönetim ve Yönlendirme ve AK Parti’nin dijital uygulamaları ile ilgili eğitimi AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Bilal Dönmez verirken; Sosyal Medya ve İletişim Eğitimini de Ana Kademe İl Tanıtım ve Medya Başkan Hüseyin İnan verdi.

Genel Merkez’den Mahallelere Teşkilat Eğitimini İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Furkan Yenal verirken; Gençlik Çalışmaları Nasıl Yapılır Yöntem ve Tavsiyeler oturumunda da AK Parti Balıkesir 1. Dönem İl Gençlik Kolları Başkanı ve eski İl Başkanı Hasan Demiraslan verdi.

Milletvekillerinin de konuk olduğu kampın bir bölümünde İl Gençlik Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Burak Berk Hitay’ın moderatörlüğünde; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur ile Milletvekilleri Ali Taylan Öztaylan ve Mustafa Canbey gençlerden gelen soruları cevaplayarak tecrübe paylaşımında bulundu.
 
AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Bilal Dönmez açıklamasında; “Bugünkü kampımız yeni dönemdeki ilk kampımız. Bugün çok kıymetli Genel Başkan Yardımcımız, İl Başkanımız, Milletvekillerimiz ve diğer eğitimcilerimizle birlikte; İl Gençlik Kolları Yürütme Kurulu Üyelerimizi, İlçe Koordinatörlerimizi ve İlçe Başkanlarımızı eğitime aldık. Kampımız çok verimli geçti. Önümüzdeki süreçte şehrimizin farklı noktalarında birçok farklı eğitim programları, geziler, konserler, konferanslar ve yarışmalar gibi etkinliklerle genç arkadaşlarımızla birlikte olacağız. Emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum.” dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.