Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ABD GEZİSİNE KİMLER GİDECEK KAÇ MİLYON HARCANACAK AÇIKLAYIN

GÜNDEM 15.09.2022 - 21:00, Güncelleme: 15.09.2022 - 21:00
 

ABD GEZİSİNE KİMLER GİDECEK KAÇ MİLYON HARCANACAK AÇIKLAYIN

ABD GEZİSİNE KİMLER GİDECEK KAÇ MİLYON HARCANACAK AÇIKLAYIN
Bu hafta Büyükşehir Belediyesi meclisinde Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin ABD ziyareti konuşuldu. Masrafları belediye tarafından karşılanacak olan ziyaret ile ilgili Cumhuriyet Halk Partisi soru önergesi verdi. Konu ile ilgili açıklama yapan CHP Balıkesir İl başkanı Serkan SARI; Bugün CHP Büyükşehir Meclis Grubu olarak, Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisine; Amerika seyahatinin katılımcı listesini ve harcanacak olan bütçeyi sorduk. ABD’ ye kimler gidecek,  maliyeti ne olacak, maliyet kalemleri neleri karşılayacak, belediye borç batağında iken böyle bir etkinliğe gerek var mı? Çevre Bakanlığı yerine neden belediye böyle bir yükün altına giriyor? Gibi bir akım soruları cevap almak üzere belediye meclisinde sorduk. Ayrıca 30 Büyükşehir Belediyesi arasında en pahalı su tarifesini uygulayan Balıkesir Büyükşehir Belediyesine Baski Genel Kutulunda görüşülmek üzere indirim talebimizi sunduk. Suyu en pahalı kullanan büyükşehiriz ama nedense belediye olarak tasarrufa gitmiyorlar. Sürekli masraflı işlerle uğraşıyorlar. ABD gibi bir ülkeye kafile olarak gitmenin derdine düşüyorlar.   Konuların takipçisi olacağız halkımızın hakkı için her zaman mücadele etmeye devam edeceğiz. Alınacak kararların şehrimize hayırlı olmasını temenni ederiz.    
ABD GEZİSİNE KİMLER GİDECEK KAÇ MİLYON HARCANACAK AÇIKLAYIN

Bu hafta Büyükşehir Belediyesi meclisinde Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin ABD ziyareti konuşuldu. Masrafları belediye tarafından karşılanacak olan ziyaret ile ilgili Cumhuriyet Halk Partisi soru önergesi verdi.

Konu ile ilgili açıklama yapan CHP Balıkesir İl başkanı Serkan SARI; Bugün CHP Büyükşehir Meclis Grubu olarak, Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisine; Amerika seyahatinin katılımcı listesini ve harcanacak olan bütçeyi sorduk. ABD’ ye kimler gidecek,  maliyeti ne olacak, maliyet kalemleri neleri karşılayacak, belediye borç batağında iken böyle bir etkinliğe gerek var mı? Çevre Bakanlığı yerine neden belediye böyle bir yükün altına giriyor? Gibi bir akım soruları cevap almak üzere belediye meclisinde sorduk.

Ayrıca 30 Büyükşehir Belediyesi arasında en pahalı su tarifesini uygulayan Balıkesir Büyükşehir Belediyesine Baski Genel Kutulunda görüşülmek üzere indirim talebimizi sunduk. Suyu en pahalı kullanan büyükşehiriz ama nedense belediye olarak tasarrufa gitmiyorlar. Sürekli masraflı işlerle uğraşıyorlar. ABD gibi bir ülkeye kafile olarak gitmenin derdine düşüyorlar.  

Konuların takipçisi olacağız halkımızın hakkı için her zaman mücadele etmeye devam edeceğiz. Alınacak kararların şehrimize hayırlı olmasını temenni ederiz.

 

 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.