Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

2023’E KADAR, DURMAK YOK YOLA DEVAM

SİYASET 20.10.2022 - 17:56, Güncelleme: 20.10.2022 - 17:56
 

2023’E KADAR, DURMAK YOK YOLA DEVAM

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran; Havran, Edremit, Burhaniye, Gömeç, Ayvalık, Bigadiç, Sındırgı, Kepsut İlçe Teşkilatlarına ziyaretler gerçekleştirdi.
AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran; Havran, Edremit, Burhaniye, Gömeç, Ayvalık, Bigadiç, Sındırgı, Kepsut  İlçe Teşkilatlarına ziyaretler gerçekleştirdi. 2023 seçimlerine kadar teşkilatlar olarak yoğun bir şekilde çalışmaya devam edeceklerini belirten AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, miting öncesi ve sonrası ile teşkilat çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Başkan Başaran konuşmasında; “Mitingimizin ardından herkes yorgun ama, durmak yok yola devam ediyoruz. Biz bu işe gönül koyduk. Allah nasip ederse 2023 hedefimize ulaşana kadar da devam edeceğiz. 8 Ekim Cumartesi günü Balıkesir’de Cumhurbaşkanımızı ağırladık. Miting hazırlıklarımızı, AK Parti Teşkilatlar olarak en ince ayrıntısına kadar hep birlikte değerlendirdik ve başarılı olduk. 2023 seçimlerine gidiyoruz. Her çalışmamızın olumlu sonuçlarının olması için hep birlikte maksimum seviyede gayret göstereceğiz. Onun için de tüm teşkilatlar olarak planlı çalışacağız, disiplinli çalışacağız, sonuçları değerlendirip eksik kaldığımız yer varsa orayı tamamlayacağız. Yanlış yaptığımız bir yer varsa orayı düzelteceğiz.   “TÜM TEŞKİLAT MENSUPLARIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM” Önemli olan, 2023’te seçim geldiğinde, onun akşamı veya ertesi günü bu mitingin ardından yaşadığımız mutluluğu, gönül rahatlığını yaşayabilelim. Cumhurbaşkanımız tekrar seçilmiş olsun. AK Parti milletvekilleri mecliste yeterli sayıya ulaşmış olsun. Türkiye’mizin geleceğinde, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine yürümesi noktasında gereken yatırımları da yapabilelim.  Cumhurbaşkanımızı Balıkesir’imize yakışan, yaraşır bir şekilde; hem AK Teşkilatlar olarak, hem de Balıkesirliler olarak karşıladık, ağırladık ve hasretimizi giderdik. Bu konuda sizlere, sizler nezdinde de tüm teşkilat mensuplarımıza, hemşehrilerimize çok çok teşekkür ediyorum” dedi. Mitingin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın taktirini kazanmanın mutluğunu ve gururunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Başaran, “Cumhurbaşkanımızın başkanlığında Büyükşehir Belediyemizde düzenlenen AK Parti İl Danışma toplantımıza tüm kademeye ‘Balıkesir’de son 3-4 yıldır güzel bir tablo sergileniyor. Güzel bir birliktelik var. Bu birlikteliğinde meyvelerini aldığınızı görüyorum. Hepinize, Balıkesirlilere ayrı ayrı teşekkür ediyorum’ dedi. Ben hepinize gönülden teşekkür ediyorum. Bu ziyaretlerimizi de teşekkür ziyareti adı altında yapıyoruz” dedi.
AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran; Havran, Edremit, Burhaniye, Gömeç, Ayvalık, Bigadiç, Sındırgı, Kepsut İlçe Teşkilatlarına ziyaretler gerçekleştirdi.

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran; Havran, Edremit, Burhaniye, Gömeç, Ayvalık, Bigadiç, Sındırgı, Kepsut  İlçe Teşkilatlarına ziyaretler gerçekleştirdi.

2023 seçimlerine kadar teşkilatlar olarak yoğun bir şekilde çalışmaya devam edeceklerini belirten AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, miting öncesi ve sonrası ile teşkilat çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Başkan Başaran konuşmasında; “Mitingimizin ardından herkes yorgun ama, durmak yok yola devam ediyoruz. Biz bu işe gönül koyduk. Allah nasip ederse 2023 hedefimize ulaşana kadar da devam edeceğiz.

8 Ekim Cumartesi günü Balıkesir’de Cumhurbaşkanımızı ağırladık. Miting hazırlıklarımızı, AK Parti Teşkilatlar olarak en ince ayrıntısına kadar hep birlikte değerlendirdik ve başarılı olduk. 2023 seçimlerine gidiyoruz. Her çalışmamızın olumlu sonuçlarının olması için hep birlikte maksimum seviyede gayret göstereceğiz. Onun için de tüm teşkilatlar olarak planlı çalışacağız, disiplinli çalışacağız, sonuçları değerlendirip eksik kaldığımız yer varsa orayı tamamlayacağız. Yanlış yaptığımız bir yer varsa orayı düzelteceğiz.

 

“TÜM TEŞKİLAT MENSUPLARIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Önemli olan, 2023’te seçim geldiğinde, onun akşamı veya ertesi günü bu mitingin ardından yaşadığımız mutluluğu, gönül rahatlığını yaşayabilelim. Cumhurbaşkanımız tekrar seçilmiş olsun. AK Parti milletvekilleri mecliste yeterli sayıya ulaşmış olsun. Türkiye’mizin geleceğinde, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine yürümesi noktasında gereken yatırımları da yapabilelim.  Cumhurbaşkanımızı Balıkesir’imize yakışan, yaraşır bir şekilde; hem AK Teşkilatlar olarak, hem de Balıkesirliler olarak karşıladık, ağırladık ve hasretimizi giderdik. Bu konuda sizlere, sizler nezdinde de tüm teşkilat mensuplarımıza, hemşehrilerimize çok çok teşekkür ediyorum” dedi.

Mitingin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın taktirini kazanmanın mutluğunu ve gururunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Başaran, “Cumhurbaşkanımızın başkanlığında Büyükşehir Belediyemizde düzenlenen AK Parti İl Danışma toplantımıza tüm kademeye ‘Balıkesir’de son 3-4 yıldır güzel bir tablo sergileniyor. Güzel bir birliktelik var. Bu birlikteliğinde meyvelerini aldığınızı görüyorum. Hepinize, Balıkesirlilere ayrı ayrı teşekkür ediyorum’ dedi. Ben hepinize gönülden teşekkür ediyorum. Bu ziyaretlerimizi de teşekkür ziyareti adı altında yapıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.