Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

2 bin fidan vatandaşa ücretsiz dağıtıldı

KÜLTÜR 23.03.2023 - 16:09, Güncelleme: 23.03.2023 - 16:09
 

2 bin fidan vatandaşa ücretsiz dağıtıldı

2 bin fidan vatandaşa ücretsiz dağıtıldı
Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü tarafından 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Ormancılık Haftası münasebetiyle Toplu Taşıma Merkezinde 2 bin adet defne, fıstık çamı, mavi ve kara servi fidanı dağıtımı yapıldı. Ücretsiz dağıtılan fidanlara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Orman Bölge Müdürü Kemal Kayıran yaptığı açıklamada, “Orman haftasında, Bölge Müdürlüğümüz tarafından gerçekleştirilen etkinlik ile haftanın anlam ve önemine dikkat çekebilmek ve farkındalık oluşturabilmek için vatandaşlarımıza ücretsiz fidan dağıtımı gerçekleştirdik. Amacımız orman sevgisi aşılayabilmek, Balıkesir'in yeşilini koruyup, doğal alanlarının daha da artmasını sağlayabilmektir” dedi.
2 bin fidan vatandaşa ücretsiz dağıtıldı

Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü tarafından 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Ormancılık Haftası münasebetiyle Toplu Taşıma Merkezinde 2 bin adet defne, fıstık çamı, mavi ve kara servi fidanı dağıtımı yapıldı. Ücretsiz dağıtılan fidanlara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.


Orman Bölge Müdürü Kemal Kayıran yaptığı açıklamada, “Orman haftasında, Bölge Müdürlüğümüz tarafından gerçekleştirilen etkinlik ile haftanın anlam ve önemine dikkat çekebilmek ve farkındalık oluşturabilmek için vatandaşlarımıza ücretsiz fidan dağıtımı gerçekleştirdik. Amacımız orman sevgisi aşılayabilmek, Balıkesir'in yeşilini koruyup, doğal alanlarının daha da artmasını sağlayabilmektir” dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.