Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

14. Kurtuluş Şenlikleri Duyurusu!

GÜNDEM 29.08.2022 - 18:51, Güncelleme: 03.09.2022 - 15:52
 

14. Kurtuluş Şenlikleri Duyurusu!

Balıkesir Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Kurtuluş Şenlikleri, Oya ve Çeyiz Festivaline herkesi davet etti.
İbrahim Palaz’ın yaptığı açıklama, “Bu yıl 14.’sünü düzenleyeceğimiz “Gönen Ulusal Oya ve Çeyiz Festivali” bu sene yine dopdolu. 3 Eylül Cumartesi akşamı Sarıköy Mahallemizde başlayacak konserlerimiz, Gönen’imizin kurtuluşu olan 6 Eylül Salı akşamı son bulacak. Bir birinden değerli sanatçılarımızın konserler vereceği ve 4 gün sürecek Festivalimizin açılışını Sarıköy Cumhuriyet Meydanımızda Zehra Gülüç’le yapıyoruz. Hep birlikte çok güzel bir akşam geçireceğiz. Tüm hemşehrilerimi bekliyorum.” dedi.
Balıkesir Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Kurtuluş Şenlikleri, Oya ve Çeyiz Festivaline herkesi davet etti.

İbrahim Palaz’ın yaptığı açıklama, “Bu yıl 14.’sünü düzenleyeceğimiz “Gönen Ulusal Oya ve Çeyiz Festivali” bu sene yine dopdolu. 3 Eylül Cumartesi akşamı Sarıköy Mahallemizde başlayacak konserlerimiz, Gönen’imizin kurtuluşu olan 6 Eylül Salı akşamı son bulacak. Bir birinden değerli sanatçılarımızın konserler vereceği ve 4 gün sürecek Festivalimizin açılışını Sarıköy Cumhuriyet Meydanımızda Zehra Gülüç’le yapıyoruz.

Hep birlikte çok güzel bir akşam geçireceğiz. Tüm hemşehrilerimi bekliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.