Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

”1 OY KILIÇDAROĞLU’NA 1 OY CHP’YE!”

DÜNYA 11.05.2023 - 21:49, Güncelleme: 11.05.2023 - 21:49
 

”1 OY KILIÇDAROĞLU’NA 1 OY CHP’YE!”

CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Serkan Sarı, 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun iktidarında yapılacak olan icraatları anlattı. Ayrıca seçmenlere seslenerek destek talep eden Sarı, “1 oy Kemal Kılıçdaroğlu’na 1 oy CHP’ye” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Adayı Serkan Sarı, yaklaşan 14 Mayıs Genel Seçimleri öncesi değerlendirmelerde bulundu. “14 Mayıs’ta ülkemize bahar gelecek, demokrasi kazanacak” diyen Serkan Sarı, şöyle devam etti; “13. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Çankaya Köşkü’ne taşımak, CHP kadrolarını göreve getirmek için 1 oy Kılıçdaroğlu’na 1 oy CHP’ye.”   “REFAHI TABANA YAYACAĞIZ” Kemal Kılıçdaroğlu’nun iktidar yürüyüşünde farklı siyasi düşünceleri bir araya getirdiğini, birlik ve beraberlik yarattığını belirten Sarı, “Kemal Kılıçdaroğlu, halkımızın desteğini alarak toplumun umudu oldu. Hazırlanan ortak politikalar mutabakat metni toplumun yaşadığı sıkıntılara bir bir çözüm oldu. Gençlerimize, emeklilerimize, çiftçimize, işçilerimize, esnaflarımıza, sanayicimize toplumun her kesimini rahat ettirecek, ülkemizin kaynaklarını tabana yayarak refahı, huzuru herkesin hissetmesini sağlayacak çözüm önerileriyle yola çıktık” ifadelerini kullandı.    SERKAN SARI’DAN MÜJDE VAR! Cumhuriyet Halk Partisi ve Millet İttifakı iktidarında bolluğun ve bereketin yaşanacağını vurgulayan Serkan Sarı, farklı kesimlere yönelik şu müjdeleri sıraladı; “Emeklilerimiz her bayramda 1 asgari ücret ikramiye alacak, kurban bayramında hesaplarına 15 bin TL yatacak, en düşük memur maaşı 21 bin 265 TL olacak. Gençlerimizin yaşadığı mülakat zulmü bitecek, liyakata dayalı atamalar olacak. Esnafımızın kira stopajını sıfırlayacak, çiftçilerimizin banka borçlarının faizlerini sileceğiz.”    “BALIKESİR HAKKINI ALACAK!” Düşünce, kanaat, ifade özgürlüklerini güvence altına alacaklarının garantisini veren Serkan Sarı, şu ifadelerle sözlerini noktaladı; “Düzensiz göçe karşı insan onuruna yakışır bir şekilde geri dönüşü sağlayacağız. Biriken bütün sorunlarımızı bir bir hızlı bir şekilde çözeceğiz Balıkesir hakkını alacak, bunun için var gücümüzle çalışacağız.”
CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Serkan Sarı, 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun iktidarında yapılacak olan icraatları anlattı. Ayrıca seçmenlere seslenerek destek talep eden Sarı, “1 oy Kemal Kılıçdaroğlu’na 1 oy CHP’ye” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Adayı Serkan Sarı, yaklaşan 14 Mayıs Genel Seçimleri öncesi değerlendirmelerde bulundu. “14 Mayıs’ta ülkemize bahar gelecek, demokrasi kazanacak” diyen Serkan Sarı, şöyle devam etti; “13. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Çankaya Köşkü’ne taşımak, CHP kadrolarını göreve getirmek için 1 oy Kılıçdaroğlu’na 1 oy CHP’ye.”

 

“REFAHI TABANA YAYACAĞIZ”

Kemal Kılıçdaroğlu’nun iktidar yürüyüşünde farklı siyasi düşünceleri bir araya getirdiğini, birlik ve beraberlik yarattığını belirten Sarı, “Kemal Kılıçdaroğlu, halkımızın desteğini alarak toplumun umudu oldu. Hazırlanan ortak politikalar mutabakat metni toplumun yaşadığı sıkıntılara bir bir çözüm oldu. Gençlerimize, emeklilerimize, çiftçimize, işçilerimize, esnaflarımıza, sanayicimize toplumun her kesimini rahat ettirecek, ülkemizin kaynaklarını tabana yayarak refahı, huzuru herkesin hissetmesini sağlayacak çözüm önerileriyle yola çıktık” ifadelerini kullandı. 

 

SERKAN SARI’DAN MÜJDE VAR!

Cumhuriyet Halk Partisi ve Millet İttifakı iktidarında bolluğun ve bereketin yaşanacağını vurgulayan Serkan Sarı, farklı kesimlere yönelik şu müjdeleri sıraladı; “Emeklilerimiz her bayramda 1 asgari ücret ikramiye alacak, kurban bayramında hesaplarına 15 bin TL yatacak, en düşük memur maaşı 21 bin 265 TL olacak. Gençlerimizin yaşadığı mülakat zulmü bitecek, liyakata dayalı atamalar olacak. Esnafımızın kira stopajını sıfırlayacak, çiftçilerimizin banka borçlarının faizlerini sileceğiz.” 

 

“BALIKESİR HAKKINI ALACAK!”

Düşünce, kanaat, ifade özgürlüklerini güvence altına alacaklarının garantisini veren Serkan Sarı, şu ifadelerle sözlerini noktaladı; “Düzensiz göçe karşı insan onuruna yakışır bir şekilde geri dönüşü sağlayacağız. Biriken bütün sorunlarımızı bir bir hızlı bir şekilde çözeceğiz Balıkesir hakkını alacak, bunun için var gücümüzle çalışacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.